In cazul de fata : un coproprietar a extins cladirea fara acordul meu ca si coproprietar , nu poate obtine autorizatie pt. ca eu nu sunt de acord cu ce a facut . In aces caz cine hotaraste demolarea ?
Legea urbanismului s-a modificat in idea ca ordonanta de urgenta 7/2011 art 56.1 spune ca ce s-a construit ilegal nu mai poate primi autorizatii de intrare in legalitate . Intrebarea este daca o extindere ilegala adusa unui imobil si care a fost constatata de primarie pote fi demolata in baza legii si articolului de mai sus . Sau cum actioneaza articolol respectiv , va rog ?
Avocate este acela care incaseaza fara a elibera documente fiscale ? Sunt fel de fel de excroci cica avocati . Si astia ii fac de ris pe cei cinstiti si coretcti . Nu mai luati partea ''in bloc''...
Da am inteles . Problema se complica . Piritii au avut un avocat pe care l-au concediat si au angajat un altul . Acesta nu a depus imputernicirea , delegatie , nimic . Uitindu-ma atenta am observat ca nici cel concediat nu a depus dar i-a reprezentat un an de zile , a depus acte etc . Eu acum am observat lipsa documentului . Eu pot cere acum sa se faca exceptie de tot ce a facut cel de dinainte ? Ce pot face ? Am uitat sa spun este vorba de un partaj judiciar (iesire din indiviziune)
Va rog frumos sa-mi spuneti : un avocat trebuie sa depuna o delegatie la dosar cind reprezinta pe cineva in proces de partaj judiciar ? Si daca nu depune , partea adversa poate invoca ceva , cum ar fi faptul ca nu-l recunoaste ca aparatorul celorlalti ?