avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Activitate bodosep

Activitate bodosep

Cazierul judiciar are in componenta si evidenta informatizata dactiloscopica?
Multumesc
Este vorba despre persoana mea nu despre datele altcuiva, ma gandesc ca atata timp cand unele institutii pot obtine date si eu pot avea acet drept acum ramane de vazut voi inainta o petitie catre directia cazier si evidenta operativa din cadrul politiei, stiu ca ei au baze de date de interes operativ
Buna ziua,

stie cineva care este modalitatea de obtinere a datelelor inregistrate in evidenta operativa a politiei? ma refer la acele date care nu se inscriu in certificatul de cazier judiciar.
Ar fi posibil sa fac o petitie catre directia cazier si evidenta operativa din cadrul IGPR.

Multumesc.
Răspuns la discuția Evidentele operative ale politiei
Va multumesc pentru raspuns, in certificatul de cazier judiciar eliberat de politie nu apare nimic, insama intreb daca in evidenta operativa a politiei sunt mentiuni cu privire la dosar.
Am inteles ca as putea obtine o copie a cazierului daca depun o petitie dar nu prea sunt sigur ca voi obtine copia cazierului stiu ca in temeilul legii cazierului (art 20) copii de pe cazier se elibereaza doar institutiilor din sistemul de aparare ordine publica, instante etc.
Ati intalnit in practica astfel de modalitati? Va multumesc.
Răspuns la discuția Evidentele operative ale politiei
chiar nimeni nu stie??? va rog o idee ceva
Stie cineva cum as putea afla ce date sunt inregistrate in evidentele operative ale politiei cu privire la un dosar penal care a fost solutionat prin impacarea partilor in fata organelor de cercetare penala. Ma intreb daca prin inlaturarea raspunderii penale prin impacarea partilor mai raman date inregistrate in evidentele operative ale politiei. Cui ar trebui sa ma adresez sau ce documente ar trebui sa depun? Vreau sa ma angajez in MApN si stiu ca fac verificari specifice in evidentele politiei. Dk cineva ma poate ajuta inclusiv avocati va rog dati-mi mesaj privat, platesc serviciile oferite. Va multumesc.
Răspuns la discuția evidentele politiei
un dosar pentru inselaciune rezolvat prin impacarea partilor (suspect si parte vatamata) in fata organelor de cercetare penala.
Răspuns la discuția evidentele politiei
Stiu ca in certificatul de cazier judiciar nu apare nimic, insa ma intereseaza daca politia in astfel de cazuri mai inregistreaza in evidentele operative date despre dosar sau alte mentiuni cu privire la ordonanta de clasare data dupa impacarea partilor. Banuiesc ca in partea activa a cazierului (evidentele operative) raman mentiuni cu privire la dosar.
Pe scurt as vrea sa aflu daca figurez in evidentele politiei cu mentiuni daca dosarul a fost solutionat cu impacarea partilor care inlatura raspunderea penala.
Cu ce ramai in evidentele politei daca ai avut un dosar penal solutionat prin impacarea partilor?
Cum se poate afla daca figurezi cu date in aceasta situatiee?Cui ar trebui sa ma adresez?
Buna seara ,

ma puteti ajuta cu un raspuns cu privire la impacarea partilor in cazul infractiunilor de furt conform art. 231 alin2 din noul cod penal? Acest articol se refera cumva doar la persoanele prevazute la alin 1 al aceluiasi articol sau este general valabil.
Va multumesc.