avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Activitate DOMNICAbadea

Activitate DOMNICAbadea

am un srl pe care nu mai lucrez din 2010 restantele catre buget le-am platit dar am ramas cu penalizarile care bineinteles au crescut de 1000 de ori adica am acum 23000 de lei .intre timp am inchis firma temporar ,dar suma asta pt mine care nu lucez este fabuloasa .vreau sa stiu in conditiile in care nu am pe firma nimic de valoare ce se executa silit in cazul acesta . va multumesc pentru raspuns !
cit trebuie sa platesc pentru asigurare medicala si pensie in conditiile in care nu lucrez si vreau sa fiu asigurata medical si sa am vechime pentru pensie.unde se pot achita aceste taxe pentru sectorul 2?
Am un srl din 1999 si aveam o datorie de plata de 3ooolei care s-au transformat in 22ooolei .de 5 ani nu mai avem activitate pe firma si am muncit pina acum in afara sa achit furnizorii si datoriile la bugetul de stat .penalizarile se ridica la 16 ooo lei pt 3ooo datorie .cum e posibil asa o penalizare? Noi nu furam muncim cinstit pe salarii mici cu ce sa platim aceasta suma fabuloasa?ultima instiintare a venit cu executare silita si nu stiu cum pot sa fac sa achit aceasta datorie si ce inseamna executare silita ? Va multumesc pentru raspuns!
sunt nascuta in 1961.lucrez din 1979.am zece ani in grupa o mediu toxic ,restul de 25 ani am fost vinzatoare.deci in total 35 ani vechime in munca .va intreb pot iesi la pensie anticipat?si la ce virsta ?


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]