avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate oanacatalina22

Activitate oanacatalina22

Am avut un caz similar chiar cu mine. Am avut si eu in cap asa ceva ,dar mi-a trecut foarte repede ,m-am gandit la parintii mei si la ideea ca poate in 5 luni nu vom mai fi impreuna sau o sa imi scoata ochii,ca nu mai imi continui scoala...Am fost mai realista umpic! am incercat sa ii explic ,dar nu vrea sa inteleaga iar eu peste viata ei nu ma pot baga. Parinti ei bineinteles ca nu o lasa sa plece de acasa si vor face un soc si mai mare cand vor auzi ca numai este virgina. Din ce stiu ,el este un baiat foarte bun ,adica nu merita sa ajunga la politie sau sa aibe probleme pentru ca se iubesc....vina este si a ei ca nu vrea sa vada umpic dupa "niste usii" , si parinti ei la randul lor au vina deoarece tatal sau niciodata nu i-a zis o vorba calda ,vorbea urat,certuri in casa ,mama sa ce e mai blanda....
Deci sa inteleg ca daca va pleca o vor lua inapoi acasa fara nici un caz de inchisoare sau diverse?
Buna seara! V-am scris pe acest forum deoarece verisoara mea a inebunit de tot!
Este cu un baiat de o buna vreme iar acum cateva zile s-a culcat cu el ,ea fiind domnisoara .Ea are 16 ani neinpliniti ii face peste 2 saptamani iar el 18 debea impliniti. Am citit o conversatie pe facebook in care el voia sa o ia la el acasa ,dar sa o lase sa continue scoala pentru ca au o situatie buna pentru a o tine si la scoala. Eu nu vreau sa ma bag in viata lor sau sa le zic parintilor deoarece am trecut prin aceleasi lucruri si pana nu m-am lecuit nu am ascultat de nimeni. As vrea sa stiu daca lui i se poate intampla ceva ? si daca parintii ei o pot lua fortat acasa (avand in vedere ca dupa 16 ani are discernamant)
Răspuns la discuția M-a dat afara!
Daca nu as fi incercat ,as fi zis...Am luat-o pe toate partile posibile , nu accepta, deci doar asta a mai ramas de facut.Daca plec si am aceste dovezi , se poate intampla ceva ? Lui sau mie?
Discuție M-a dat afara!
Buna ziua! Am 16 ani si o relatie de 2 ani de zile cu un baiat de 25. Mama a fost o lunga perioada de acord cu noi pana in mai anul acesta ,cand ne-am despartit din cauza neintelegerii cu ea. Am fost 2 luni despartiti dar acum ne-am impacat. Aseara am avut o discutie cu ea ( scandal mai mult) in care ameninta ca se omoara daca ma impac cu el sau sa aleg " imi iau bagajul la el sau raman acasa " ( bineinteles ca am inregistrat-o ,deoarece exista posibilitatea sa plec si daca va interveni politia( are ce sa ii faca? ) sa arat inregistrarile. El chiar are o situatie materiala buna ...
Daca plec si am aceste dovezi , se poate intampla ceva ? Lui sau mie?
Eu o inteleg si pe ea ca a fost tinuta din "scurt" mereu dar parintii stiau de relatie, adica trebuia sa se asstepte la asa ceva oricand ...el chiar o iubeste , munceste, isi doreste copilul de asemenea si ea...dar pt binele familiei a zis sa chiureteze si tot nu vor sa o mai lase cu el...adica dupa ce ca a ales sa faca ca ei cand putea sa ii refuze nici cu el sa nu o mai lase...
Crezi ca pateste ceva el?
15 ani si 7 luni :)
Buna seara! Verisoara mea a fugit cu baiatul de 19 ani ...ce ma facc? au spus ai ei ca o omoara si scoate si copilu din ea si pe el il denunta sau "face 20 de ani de inchisoare da il stie mort" au amenintat-o sa-l chiureteze sau o bat rau ,ea voia sa faca chiuretaj si sa ramana cu el dar matusa nu voia de aceea a fugit . ea vrea sa continue cu el cu sau fara copil dar nu vor parintii...Ce pot face? ce i se intampla? ESTE UN BAIAT SINCER CARE O IUBESTE
Răspuns la discuția Act sexual cu un minor
Majorul indiferent de varsta primeste aceias pedeapsa daca ar fi in contextul de mai sus ? Nu conteza daca are 30 sau 19 nu?
Răspuns la discuția Act sexual cu un minor
Va multumesc din suflet :) Verisoara mea sta mult mai linistita acum;)
Buna seara . Verisoara mea are 15 ani si 7 luni iar prietenul ei 19 ani. Au avut contact sexual acum 4 luni.
Matusa mea a spus intr-o discutie cu mine ca daca s-ar intampla sa se culce cu un baiat s-ar duce la politie sa il denunte si sa faca puscarie.
Din moment ce are 15 ani nu are nota explicativa ci declaratie si se ia in considerade , nu? Adica verisoara mea vrea sa stie daca el poate face puscarie.