avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... M-a dat afara!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

M-a dat afara!

Buna ziua! Am 16 ani si o relatie de 2 ani de zile cu un baiat de 25. Mama a fost o lunga perioada de acord cu noi pana in mai anul acesta ,cand ne-am despartit din cauza neintelegerii cu ea. Am fost 2 luni despartiti dar acum ne-am impacat. Aseara am avut o discutie cu ea ( scandal mai mult) in care ameninta ca se omoara daca ma impac cu el sau sa aleg " imi iau bagajul la el sau raman acasa " ( bineinteles ca am inregistrat-o ,deoarece exista posibilitatea sa plec si daca va interveni politia( are ce sa ii faca? ) sa arat inregistrarile. El chiar are o situatie materiala buna ...
Daca plec si am aceste dovezi , se poate intampla ceva ? Lui sau mie?
Cel mai recent răspuns: oanacatalina22 , utilizator 15:25, 10 Iulie 2014
Este bine sa asteptati majoratul dv si sa intelegeti temerile mamei dv care normal ca se gandeste la binele dv,prin prisma varstei si a experientei
Incercati sa realizati o legatura trainica cu mama dv sa ii explicati cu intelegere,cu intelpciune si cu toleranta interesul dv ,astfel incat sa indepartati situatiile neplacute
Analizati responsabil prioritatile dv si nu va cramponati strict de starea materiala a prietenului dv
Daca nu as fi incercat ,as fi zis...Am luat-o pe toate partile posibile , nu accepta, deci doar asta a mai ramas de facut.Daca plec si am aceste dovezi , se poate intampla ceva ? Lui sau mie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scăpa de un bețiv care mi-e tată? am niște bani pentru partaj și divorțul mamei, dar nu știu dacă să-i folosesc pentru asta, sau pentru a sta cu chirie departe de el Divortpartaj Divortpartaj Tata e un alcoolic ,bea de aproximativ 18 ani. In ultimul timp încerca sa se lase pentru ca a ajuns la alcoolicii anonimi la insistentele mamei si pentru ca ... (vezi toată discuția)
Plec de acasa la 17 ani Ana-Maria1498 Ana-Maria1498 Buna seara, Asa cum ati mai citit discutii in acest forum despre plecarea minorului de acasa, incep asadar si povestea mea. Am 17 ani jumatate, in luna ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinul backar21 backar21 sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei ... (vezi toată discuția)