avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate muldar

Activitate muldar

Detin un PFA cu domeniu alte activitati sportive. Sunt arbitru. M-ar interesa tare mult ce pot trece la cheltuieli deductibile. Am citit eu o lege insa m-ar interesa mai concret.... daca se poate (medicamente, echipament sportiv, factura telefon, papetarie etc).
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Declaratii PFA
Va multumes din suflet!
Am reusit sa o realizez pe 392b iar 220 o am dar fara cod de vare. este bine asa?
Discuție Declaratii PFA
Buna ziua! am nevoie de putin ajutor! Am fost astazi sa depun niste declaratii la finante si mi s a spus ca aceste declaratii sunt doar online. sau cu cod de bare.
trebuie sa depun declaratia 220 si 392b.
intrebarea mea este: cum fac sa depun declaratiile? trebuie sa obţin un certificat calificat de semnătură electronică ?
Discuție Registre pt PFA
Detin un PFA.
Trebuie sa ma prezint la control maine.
Mi s-a cerut sa am la mine registru unic de control- pe care nu il am si stiu ca trebuia sa il achizitionez la max. 30 de zile dupa deschiderea Pfa. registru incasari si plati si registru de inventare.
Intrebarea mea este: in acel registru inventar ce trebuia sa trec? Habar nu am ce trebuie completat in el!
Va multumesc!!
Răspuns la discuția Contract comodat
va multumesc mult!
Buna ziua. M-ar interesat sa stiu daca contractul de comodat pt o masina trebuie facut la notar? multumesc