avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat

Buna ziua. M-ar interesat sa stiu daca contractul de comodat pt o masina trebuie facut la notar? multumesc
Cel mai recent răspuns: muldar , utilizator 16:56, 23 Ianuarie 2014
Nu. dar are f mare importanta daca vreti sa va folositi de acel contract in alt scop.
Autentificarea contratului de comodat nu este obligatorie, dar potrivit art 2157 Cod civil , incheierea in forma autentica a contractului constituie titlu executoriu.
va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat mihaicraiova mihaicraiova Buna ziua..Se poate face un contract de comodat in alt judet decat cel in care se afla persoanele care doresc sa faca un contract de comodat pentru un ... (vezi toată discuția)
Cum imprumuti bani si sa ai siguranta ca ii vei primi inapoi? isa1987 isa1987 buna ziua, doresc sa imprumut pe cineva cu 1000euro dar nu stiu ce act trebuie sa fac la notariat ca sa imi primesc banii inapoi si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut persoana fizica-societate resursesbc resursesbc In cazul unui contract de imprumut (suma de bani) intre o persoana fizica(creditor) si un srl (debitor) este necesara autentificarea acestuia la notar? Se ... (vezi toată discuția)