avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Activitate adhishor

Activitate adhishor

Răspuns la discuția Titlu de proprietate
prodiamant a scris:

Mergeti la notar si dezbateti succesiunea in urma unchiului , si duceti si acel titlu .

Stiti cumva cam cat ar costa acest lucru?

Multumesc
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Buna seara,

Foaia titlului de proprietate are scris in colturi '1991' dar semnaturile Prefectului, Secretarului si a celorlalti doi Directori (directia generala pentru agricultura si alimentatie, oficiulsi organizarea teritoriului) sunt in data de august 2001.

Ce imi recomandati sa fac? daca puteti sa imi spuneti pasii.
Multumesc.
Buna ziua,

Am gasit in casa care am primit-o ca mostenire de la unchiul meu un titlu de proprietate asupra unui teren intravilan de 2h in comuna natala a lui. Unchiul este decedat iar alte rude de grad mai apropriat decat mine nu are. Cum as putea sa intru in posesia terenului si ce trebuie sa fac?

Multumesc
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Intrebarea mea e cum si ce ar trebui sa fac sa intru in posesia lotului de pamant avand in vedere ca el nu mai are rude in viata iar titlul de proprietate il detin dar e pe numele lui.

Multumesc,
Popescu Adrian
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Mi-a facut acte pe casa.. de vanzare cumparare. Dar ce legatura au actele pe casa pentru titlul de proprietate al lotului de pamant?
Va intreb pentru ca banuiesc ca am drept de mostenire asupra lotului de pamant. In plus eu detin titlul de proprietate al terenului (dar e pe numele decedatului).
Buna ziua,

Unchiul meu (sotul matusii mele - ea fiind ruda de sange) pe care l-am ingrijit a decedat in 1991, iar in 1997 a murit si matusa. Casa in care locuia ne-a lasat-o noua (mie si sotiei mele). In 1992 am primit prin posta un act de proprietate pe un teren pe numele lui din comuna lui natala de la primaria locala.
As vrea sa stiu cum as putea sa intru in posesia lui. Nu stiu daca mai are rude pentru ca la inmormantarea lui nu a venit nimeni din partea lui doar prieteni care au spus ca nu stiu daca el mai are vreo ruda in viata.

Multumesc
Buna ziua ma scuzati ca intervin si eu in sdiscutiile dumneavoastra si poate ati mai auzit intrebarile astea dar:
1. ce acte imi trebuie sa inregistrez o firma?
2. nu am spatiu, ce fac? ca bani sa inchiriez un spatiu sunt cam putini..
3. cum e mai bine platitor de tva sau nu? sau daca sunt student sunt scutit de plata tva-ului?
4. cat m-ar costa infiintarea si cine m-ar putea invata sa o "conduc" ca sa spun asa prin asta referindu-ma la ce facturi trebuie sa depun lunar ce acte trebuie sa completez?
5. este obligatoriu sa lucrez cu un contabil?

Intrebari as mai avea dar va rog sa imi raspundeti la acestea daca puteti.

Multumesc,
Adrian