avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac?

Buna ziua,

Unchiul meu (sotul matusii mele - ea fiind ruda de sange) pe care l-am ingrijit a decedat in 1991, iar in 1997 a murit si matusa. Casa in care locuia ne-a lasat-o noua (mie si sotiei mele). In 1992 am primit prin posta un act de proprietate pe un teren pe numele lui din comuna lui natala de la primaria locala.
As vrea sa stiu cum as putea sa intru in posesia lui. Nu stiu daca mai are rude pentru ca la inmormantarea lui nu a venit nimeni din partea lui doar prieteni care au spus ca nu stiu daca el mai are vreo ruda in viata.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adhishor , utilizator 16:56, 22 Aprilie 2010
Depinde ce acte v-a facut unchiul!Fiti mai explicit!
Mi-a facut acte pe casa.. de vanzare cumparare. Dar ce legatura au actele pe casa pentru titlul de proprietate al lotului de pamant?
Va intreb pentru ca banuiesc ca am drept de mostenire asupra lotului de pamant. In plus eu detin titlul de proprietate al terenului (dar e pe numele decedatului).
Intrebarea mea e cum si ce ar trebui sa fac sa intru in posesia lotului de pamant avand in vedere ca el nu mai are rude in viata iar titlul de proprietate il detin dar e pe numele lui.

Multumesc,
Popescu Adrian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre dezbatere moștenire - acte proprietate Andrei300 Andrei300 Bună ziua,am o întrebare dacă mă puteți ajuta va rog frumos. Locuiesc cu părinții (de 35 de ani )în casa unchiului tatălui meu.Unchi care a murit de 3 ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea ContSters111388 ContSters111388 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: -tatal meu mai are 3 frati ,unul decedat(anul trecut in decembrie), ceilalti 2 in viata - cel care a decedat a ramas ... (vezi toată discuția)
Nepoata din partea tatalui cionoiuroxana cionoiuroxana Buna ziua , numele meu este Cionoiu Roxana sunt din Bucuresti si am 46 ani . Vreau sa va rog sa ma ajutati sa gasesc o modalitate sau sa imi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)