Buna seara!
As dori sa stiu daca o persoana care a renuntat la cetatenia romana si-o mai poate recapata. Daca da, in ce conditii?
Va multumesc. Numai bine!
Buna ziua!
Sunt parite singur intretinator al copilului meu. As dori sa stiu in ce conditii pot beneficia de alocatie monoparentala.Este aceasta conditionata de un anumit venit?
Va mutumesc
Multumesc pt raspuns. In hotararea judecatoreasca se precizeaza ca minorul imi este incredintat mie spre crestere si educare, iar tatal are drept de vizita. Aceasta inseamna autoritate parinteasca comuna? Va multumesc
Buna ziua!
Sunt divortata , iar in urma divortului am abtinut custodia copilului. Copilul are 14 ani si urmeaza sa participe la un proiect al scolii care presupune deplasarea in Rep. Moldova.
Este necesar ca tatal lui sa-si dea acordul pentru aceasta iesire din tara?
Are nevoie de pasaport?? Mentionez ca are buletin.
Va multumesc! Numai bine!
Buna seara!
Am un credit ipotecar pe care doresc sa il achit printr- o refinantare.
As dori sa stiu, va rog,care este procedura de ridicare a ipotecii si cam cat ar costa estimativ.
Va multumesc!
Buna ziua!
Am facut o plangere la politie fostului sot pt. neplata pensie alimentara. Eu stiam ca fostul sot nu mai are serviciu din luna decembrie,ocupandu-se cu altceva. In urma cercetarilor facute de catre politisti,reiese faptul ca acesta inca este angajat(cu norma intreaga) la firma la care a lucrat anul trecut si care imi trimitea pensia de intretinere pana in decembrie 2013.
Intrebarile mele sunt:
1.De ce nu mi-a mai trimis firma pensia de intretinere incepand cu luna ianuarie?care ar fi posibile motive??
2.Ce demersuri pot face la firma pentru ca aceasta sa -mi trimita pensia asa cum a procedat pana in luna decembrie 2013??
Va multumesc.