Buna ziua!
Am facut o plangere la politie fostului sot pt. neplata pensie alimentara. Eu stiam ca fostul sot nu mai are serviciu din luna decembrie,ocupandu-se cu altceva. In urma cercetarilor facute de catre politisti,reiese faptul ca acesta inca este angajat(cu norma intreaga) la firma la care a lucrat anul trecut si care imi trimitea pensia de intretinere pana in decembrie 2013.
Intrebarile mele sunt:
1.De ce nu mi-a mai trimis firma pensia de intretinere incepand cu luna ianuarie?care ar fi posibile motive??
2.Ce demersuri pot face la firma pentru ca aceasta sa -mi trimita pensia asa cum a procedat pana in luna decembrie 2013??
Va multumesc.
De ce nu v-a platit sotul banii nu putem decat sa presupunem,poate are o noua cucerire care ii cheltuie economiile,ce puteti face formulati o notificare catre soc. unde lucreaza solicitand sa va precizeze motivele care au dus la incetarea platili pensiei de intretinere,aveti varianta contactarii unui executor judecatoresc sau asteptati solutionarea plangerii penale.Succes.
Pensie alimentara
Livica
Fostul meu sot este navigator si in ultimii 4 ani a platit pensie alimentara 33% din 700 lei desi in hot de divort scria 33% din venitul net. La inceputul ... (vezi toată discuția)