avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIE MONOPARENTALA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIE MONOPARENTALA

Buna ziua!
Sunt parite singur intretinator al copilului meu. As dori sa stiu in ce conditii pot beneficia de alocatie monoparentala.Este aceasta conditionata de un anumit venit?
Va mutumesc
Cel mai recent răspuns: karamell , utilizator 19:49, 30 Octombrie 2016
"Familiile şi persoanele singure care au în întreţinere copii în vârstă de până la 18 ani, beneficiază de alocația pentru susținerea familiei dacă acestea realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 530 lei. Se consideră familie si bărbatul si femeia necăsătoriți, cu copiii lor şi ai fiecăruia dintre ei, care locuiesc si gospodăresc împreună, dacă aceasta se consemnează in ancheta socială. ... "
[ link extern ] /
Va multumesc. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie complementara barlica barlica Buna ziua,se poate face alocatie complementara la copii de pana in 2 ani daca primesc alocatie de stat de 2 mil?care este suma maxima pe membru de familie? (vezi toată discuția)
Alocatia suplimentara teodosie113 teodosie113 Sunt divortata am copii cu domiciliul la mine dar dat fiind ca eu incerc sa imi castig existenta mea si a copiilor ei stau cu bunicii.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara stefaniaalina75 stefaniaalina75 Care este suma pe membru de familie pentru alocatia complementara? (vezi toată discuția)