avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate mimi7736

Activitate mimi7736

Răspuns la discuția Test antidrog
Nu ma poate ajuta nimeni?

mimi7736 a scris:

Buna seara.In ce cadru legal se poate cere a i se face un test antidrog unei persoane.Ma intereseaza inclusiv cel pt depistarea alcoolemiei din sange.

Discuție Test antidrog
Buna seara.In ce cadru legal se poate cere a i se face un test antidrog unei persoane.Ma intereseaza inclusiv cel pt depistarea alcoolemiei din sange.
In urma unui proces de rapire internationala de copii,reclamantul a castigat si la Tribunalul Bucuresti si la Curtea de Apel.Paratei nu i-au fost acceptate in schimb probe concludente care ar fi putut schimba soarta procesului,in speta,reclamantul are grave probleme cu alcoolul,el fiind cu ceva ani in urma la un centru de dezalcoolizare,dar din pacate nu s-a tinut de program si a recidivat,luandu-i-se inclusiv permisul de conducere din acest motiv,cu o alcoolemie mare,astfel incat i s-a confiscat masina si i s-a intocmit dosar penal(Italia).Parata cerand ambelor curti sa aprobe trimiterea de adrese la acel centru de dezalcolizare si la politia din orasul in care i s-a ridicat permisul a fost refuzata pe motivul ca nu ar fi concludente.Am inteles ca s-ar putea cere rejudecarea cazului dar nu stiu care ar fi procedeul.Daca se poate ce ar fi de facut.Multumesc anticipat.
Buna seara.Am nevoie de un avocat din București,pentru un apel.Multumesc.
Mulțumesc mult pentru răspuns.Inca nu am ajuns la tribunal sa verific în arhivă ce s-a depus la dosar,dar în decizia care a sosit ieri așa era dată explicația.Revin cu un screening shot dacă ne este permis.

POPA GHEORGHE a scris:

Nu spuneti nimic despre obligatia de a depune la dosarul cauzei facturile si ordinele de plata din care sa rezulte ca s-au achitat respectivele cheltuieli pentru care se cere recuperarea.
Nu cred sa intereseze instanta din ce cont s-au platit avocatii, atata timp cat avocatii au emis facturi pe numele mamei dvs., facturi care au fost achitate cu ordin de plata sau chitante.
Prin cheltuieli nefondate, eu inteleg ca nu s-au depus documente justificative sau sumele respective nu se regasesc intr-un contract incheiat intre mama dvs. si avocati, contract depus la dosarul cauzei.

Buna ziua din nou.
Astăzi a ajuns decizia cu explicația instanței că cererea platii cheltuielilor mamei cu avocații ar fi nefondată.Se pare că motivul ar fi că plata s-a facut nu din contul personal al mamei ci din alt cont,al unei rude,in care mama a depus suma pentru plata facturilor către avocați.
Se poate face ceva totuși .Este vorba de o sumă mare.
Facturile sunt făcute pe numele mamei doar plătite din acel cont.
Mulțumesc anticipat.
Multumesc mult pentru raspunsuri,voi verifica.Exista contractul si facturile proforma care au fost achitate cu OP.
Multumesc pentru raspuns.Avocatul din oficiu a fost al tatalui care a acuzat-o pe mama de rapire internationala de copii,prin urmare mama si-a luat un avocat care sa o reprezinte,a castigat procesul si a cerut si plata onorariului avocatului sau ca drept despagubire,dar a fost formulat in genul platii cheltuielilor de judecata.Judecatorul dupa cum ati vazut si in hotararea atasata de mine mai sus a declarat ca este aceasta cerere de plata este nefondata.
Multumesc.Va solicita cererea cum a fost formulata de catre avocat pentru ca totul a fost platit cu factura.

Sau se poate vedea dosarul,se poate avea acces si cum se procedeaza.Multumesc.
Multumesc pentru raspuns,atunci trebuie formulat altfel pentru a cere suma cheltuita cu avocatul ei,pentru ca suma a fost destul de mare,in jur la 2000 de euro.Se poate cere sub forma despagubirilor?