avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa stiu daca se poate rejudeca un caz
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa stiu daca se poate rejudeca un caz

In urma unui proces de rapire internationala de copii,reclamantul a castigat si la Tribunalul Bucuresti si la Curtea de Apel.Paratei nu i-au fost acceptate in schimb probe concludente care ar fi putut schimba soarta procesului,in speta,reclamantul are grave probleme cu alcoolul,el fiind cu ceva ani in urma la un centru de dezalcoolizare,dar din pacate nu s-a tinut de program si a recidivat,luandu-i-se inclusiv permisul de conducere din acest motiv,cu o alcoolemie mare,astfel incat i s-a confiscat masina si i s-a intocmit dosar penal(Italia).Parata cerand ambelor curti sa aprobe trimiterea de adrese la acel centru de dezalcolizare si la politia din orasul in care i s-a ridicat permisul a fost refuzata pe motivul ca nu ar fi concludente.Am inteles ca s-ar putea cere rejudecarea cazului dar nu stiu care ar fi procedeul.Daca se poate ce ar fi de facut.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Proces inapoiere minor Schafy Schafy Sunt o mama disperata. In urma procesului unde am fost acuzata de rapire de minori, de la Curtea de Apel Bucuresti, s-a hotarat prin sentinta definitiva ... (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o persoana alcoolica aureliaion aureliaion Buna ziua ,as vrea sa stiu ce se poate face in cazul persoanelor dependente de alcool. Cumnata mea cu sotul ei si 2 fetite locuiesc in aceeasi casa cu socrul ... (vezi toată discuția)