avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces inapoiere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces inapoiere minor

Sunt o mama disperata. In urma procesului unde am fost acuzata de rapire de minori, de la Curtea de Apel Bucuresti, s-a hotarat prin sentinta definitiva inapoierea minorului la domiciliul de baza din Italia. Pe fondul instantelor din Italia am pe rol un proces de rapire de minori deschis de catre tatal copilului. Vreau sa aflu daca inapoiez copilul in Italia,acel proces din Italia se suspenda sau se deruleaza in continuare? Va mai informez ca am plecat cu copilul din centrul de protectie unde eram internata de autoritatile italiene, in urma violentelor tatalui. Doresc sa mai stiu cum pot sa-mi vad copilul atata timp cand nici unul nu are incredintat copilul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 19:10, 31 Ianuarie 2010
Buna seara!
Deschideti un proces pentru incredintare minor. Faptul ca tatal era violent si ati stat la un centru pentru protectie sunt un atu pentru dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ducere copil la tata Schafy Schafy Trebuie sa duc copilul la domiciliul de baza in Italia, la tatal lui in urma procesului de la Curte de apel Bucuresti la care s-a dat o sentinta ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor CARMEN_AVRAM CARMEN_AVRAM Locuiesc impreuna cu sotul si copilul nostru in Norvegia , avem drept de sedere definitiva si un copilul este nascut aici. Casatoria este incheiata in Romania ... (vezi toată discuția)