avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate dan_stanescu2014

Activitate dan_stanescu2014

Discuție Succesiune
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii pentru urmatoarea situatie :
- avem un teren de 69000metri patrati proprietara fiind bunica ( decedata ) ,titlul a fost eliberat in 2013.Bunica a avut 2 fii care au decedat inainte de a iesi titlul de proprietate.
- Ca mostenitori in viata suntem 5 persoane sotiile fiilor plus 3 copii, pentru vanzarea acestui teren trebuie sa facem succesiunea ?, si intabularea ?. ( exista posibilitatea de a ne intelege cu eventualul cumparator la notar in vederea unei sume care ar acoperi costurile. Ulterior sa se dea diferenta de bani.)?
- M-ar interesa cat ar costa aceste proceduri.
Discuție Teren vanzare
Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea informatie:-
- avem un teren - proprietara este bunica decedata - titlul s-a eliberat in 2013 - si suntem suntem cinci mostenitori - pentru care nu avem actele pe numele nostru si nici actele cadrastrale.
- am inteles ca s-a dat legea vanzarii terenurilor agricole prin care se inregitreaza o cerere de vanzare la primaria de care apartinem; Acum pe langa cererea de vanzare sunt necesare informatii legate de numele proprietarului , adresa , teren si documente cadastrale.
- se poate inregistra cererea de vanzare la primarie in conditiile in care nu avem cadastru si actele pe fiecare mostenitor in parte?

Multumim frumos,
Dan Stanescu
Discuție Somaj
Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea situatie:

- in cazul in care lipsesti trei zile consecutiv de la servici ti se desface contractul de munca; in acest caz mai beneficiez de somaj?

Multumesc,
Dan Stanescu
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: am poprire pe contul de salariu de cinci luni ( 33% din banii virati in conturile mele ).
Acum am de primit de la societatea la care lucrez o suma reprezentand coeficientul K pe anii 2009 -2010-2011, bani castigati in instanta + recurs anul trecut.
Mi-am deschis un alt cont - la alta banca -pentru a primi aceasta suma la momentul livrarii.
Intrebarea mea este daca eu ridic intreaga suma si nu o declar la executorul judecatoresc, exista repercursiuni asupra mea in conditiile in care voi fii gasit in baza de date cu acest cont ? - tinand cont ca eu am deja poprire pe contul de salariu. Exista posibilitatea ca executorul sa nu vada acest cont, tinand cont ca sunt niste bani pentru anii precendenti? Sau acesta are acces la orice informatii bancare inregistrate pe CNP-ul meu?

In caz ca se verifica acest cont - dupa ce eu il inchid, voi trebui sa platesc 33 % din aceasta suma ulterior?

Multumesc,
Dan