avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren vanzare

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea informatie:-
- avem un teren - proprietara este bunica decedata - titlul s-a eliberat in 2013 - si suntem suntem cinci mostenitori - pentru care nu avem actele pe numele nostru si nici actele cadrastrale.
- am inteles ca s-a dat legea vanzarii terenurilor agricole prin care se inregitreaza o cerere de vanzare la primaria de care apartinem; Acum pe langa cererea de vanzare sunt necesare informatii legate de numele proprietarului , adresa , teren si documente cadastrale.
- se poate inregistra cererea de vanzare la primarie in conditiile in care nu avem cadastru si actele pe fiecare mostenitor in parte?

Multumim frumos,
Dan Stanescu
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:03, 10 Martie 2014
Trebuie sa dezbateti succesiunea dupa bunica. Trebuie sa faceti cadastru si intabulare si apoi sa vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Am o problema de mostenire. tata a facut in timpul vietii doua ... ion + ion + Am o problema de mostenire. Tata a facut in timpul vietii doua contracte de vanzare -cumparare cu doi copii din 6. Ultimul parinte a murit in 2003 si unul din ... (vezi toată discuția)
Intabulare notariala LiviuNeaguIon LiviuNeaguIon Buna seara! Tatal meu impreuna cu unchiul meu au vandut 2 loturi invecinate, mostenite de la tatal lor (bunicul meu) unei rude in anul 2001. Toate bune, ... (vezi toată discuția)