avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Activitate C1prian85

Activitate C1prian85

Discuție Ajutor va rog !
Buna ziua, maine am prima infatiasare pentru anularea unui proces verbal rutier, in care sa gresit nr de inmatriculare si nu sa trecut marca autovehicului . Daca nu ma duc maine la proces ce se intampla?!
ca proba la dosar ce pot depune?!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, tatal meu a fost talharit cred ca aici se incadreaza ceea ce ii sa intamplat ,mai exact a fost batut de doi indivizi ,cu spray la crimogen ,numeroase lovituri la coaste ,abdomen ,coloana, fata si deposedat de bunuri.A fost internat in jur de 10 zile ,iar acum s -ar putea sa mai aibe nevoie de alte zile de spitalizare deoarece nu prea se simte bine.Am fost la IML pentru certificatul medico legal.
Eu am depus o autosesizare la IPJ Botosani , pe teritoriul unde sa prod.fapta, tata a fost sunat azi ca au gasit un suspect ,dar momentan nu e in tara , politia fiind la el acasa si vb cu parinti lui.
Ceea ce vreau sa va rog ...ce e de facut in acest caz in continuare.Si daca e vb de talharie sa intre in penal de cate zile de spitalizare trebuie sa fie vorba sau cele intamplate deja duc spre aceasta incadrare !?

Va rog frumos sa ma ajutati...

Cu stima ,
Negru Ciprian Ionut
Buna seara , incepand cu data de 1 aprilie 2014 a incetat contractul cu firma la care lucram ,contract sfarsit dupa 36 luni perioada determinata . Am umblat sa-mi completez foaia de Lichidare , iar la ultima rubrica unde ar trebui sa semneze s Financiaru mi sa spus sa ma intorc dupa data de 28 aprilie. cand chipurile mi se vor da si acctele pentru somaj. Intreb acum, e normal sa intarzie atat?! Ma incurca cu ceva daca depun dupa aprope 1 luna actele pentru somaj!?
Buna ziua, am un prieten care pretinde ca a fost prins la vama la turci cu cate-va kg de argint si platina. In consecinta a fost arestat si ia fost confiscata si masina proprietate pers. As vrea sa ma luminati cat este de adevarata povestea...si cu se procedeaza in cazul asta !

Discuție Confiscare vama
Buna ziua, am un prieten care pretinde ca a fost prins la vama la turci cu cate-va kg de argint si platina. In consecinta a fost arestat si ia fost confiscata si masina proprietate pers. As vrea sa ma luminati cat este de adevarata povestea...si cu se procedeaza in cazul asta !

Va multumesc anticipat ...