Buna ziua, maine am prima infatiasare pentru anularea unui proces verbal rutier, in care sa gresit nr de inmatriculare si nu sa trecut marca autovehicului . Daca nu ma duc maine la proces ce se intampla?!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, tatal meu a fost talharit cred ca aici se incadreaza ceea ce ii sa intamplat ,mai exact a fost batut de doi indivizi ,cu spray la crimogen ,numeroase lovituri la coaste ,abdomen ,coloana, fata si deposedat de bunuri.A fost internat in jur de 10 zile ,iar acum s -ar putea sa mai aibe nevoie de alte zile de spitalizare deoarece nu prea se simte bine.Am fost la IML pentru certificatul medico legal.
Eu am depus o autosesizare la IPJ Botosani , pe teritoriul unde sa prod.fapta, tata a fost sunat azi ca au gasit un suspect ,dar momentan nu e in tara , politia fiind la el acasa si vb cu parinti lui.
Ceea ce vreau sa va rog ...ce e de facut in acest caz in continuare.Si daca e vb de talharie sa intre in penal de cate zile de spitalizare trebuie sa fie vorba sau cele intamplate deja duc spre aceasta incadrare !?
Buna seara , incepand cu data de 1 aprilie 2014 a incetat contractul cu firma la care lucram ,contract sfarsit dupa 36 luni perioada determinata . Am umblat sa-mi completez foaia de Lichidare , iar la ultima rubrica unde ar trebui sa semneze s Financiaru mi sa spus sa ma intorc dupa data de 28 aprilie. cand chipurile mi se vor da si acctele pentru somaj. Intreb acum, e normal sa intarzie atat?! Ma incurca cu ceva daca depun dupa aprope 1 luna actele pentru somaj!?
Buna ziua, am un prieten care pretinde ca a fost prins la vama la turci cu cate-va kg de argint si platina. In consecinta a fost arestat si ia fost confiscata si masina proprietate pers. As vrea sa ma luminati cat este de adevarata povestea...si cu se procedeaza in cazul asta !
Buna ziua, am un prieten care pretinde ca a fost prins la vama la turci cu cate-va kg de argint si platina. In consecinta a fost arestat si ia fost confiscata si masina proprietate pers. As vrea sa ma luminati cat este de adevarata povestea...si cu se procedeaza in cazul asta !