avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor va rog !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor va rog !

Buna ziua, maine am prima infatiasare pentru anularea unui proces verbal rutier, in care sa gresit nr de inmatriculare si nu sa trecut marca autovehicului . Daca nu ma duc maine la proces ce se intampla?!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:08, 18 Martie 2018
Daca ati cerut judecarea in lipsa, atunci se judeca in lipsa.
Buna ziua,
Se va judeca in lipsa avand in vedere ca si daca nu ati cerut dumneavoastra asta a cerut-o, in mod sigur, politia asa caaaaaaaaaaaaaa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru mers pe contrasens cataaaaa cataaaaa Luni seara,in data de 15nov 2010 ma aflam la o spalatorie auto,iar cand am plecat de acolo am fost oprit de un echipaj de politie.eu cand am iesit din acea ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie intocmit gresit padre padre Buna ziua.in data de 5,06,2012 am primit amenta si suspendat permisul de cond pe 30zile pentru ca as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului.in pv agentul ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)