avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie intocmit gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie intocmit gresit

Buna ziua.in data de 5,06,2012 am primit amenta si suspendat permisul de cond pe 30zile pentru ca as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului.in pv agentul mi-a trecut alt nr.de inmatriculare fata de masine pe cere o conduceam.masina in care eram era un logan cu nr. de DJ si mi-a trecut nr.la ford focus de Bucuresti,la locul de munca nu a trecut nimic masina fiind pe firma iar in procesul verbal la rubrica mentiuni am scris ca am trecut pe culoarea verde ,dl politist a spus ca am fost filmat dar nu a trecut in pv acest fapt poate era cred mai usor de demonstrat in sprijinul afirmatilor am 5 persoane care erau cu mine masina avand 7 locuri ,am intentat proces am luat adeverinta de locul de munca si foaia de parcurs in care arata ca conduceam loganul.as dori sa stiu daca dovezile scrise sunt suficiente sau trebuie sa aduc si martori nu ca as avea dar ei sunt foarte grav bolnavi si daca iasi chema in proces este un mare efort ca poate trebuie sa astepte prin fata sali de judecata pana la audiere cu toate ca ei vor sa vina sa ma sprijine in demersurile pe care le fac in care vreau sa-mi arat nevinovatia

Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:36, 17 Iunie 2012
adio pierde
eu sau politia
binenteles politia,
dar trebuie sa va tineti pe pozitie si sa negati si sa nu recunoasteti nimic si veti iesi basma curata.
multumesc .se poate da un verdict si fara martori numai pe baza actelor depuse v-am spus martori sunt grav bolnavi si vreau sai scutesc de drumuri si asteptare prin fata salilor de judecata sau pot sa precizez judecatorului acest fapt poata sai audieze la inceputul sedintelor
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2012
padre, utilizator
padre a scris:

(...)agentul mi-a trecut alt nr.de inmatriculare fata de masine pe cere o conduceam.masina in care eram era un logan cu nr. de DJ si mi-a trecut nr.la ford focus de Bucuresti(...)


de unde stiti ca nr de inmatriculare trecut in procesul verbal este de la un ford focus de bucuresti?

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal - marca gresita Cristian2397 Cristian2397 Salut, Are sanse de reusita o contestatie la un proces verbal in care s-a mentionat marca masinii condusa eronat ? Practic masina care “am condus-o” nu ... (vezi toată discuția)
Oprire voluntara - plangere contraventionala alpine_clarion alpine_clarion buna ziua! Ieri, am oprit autovehiculul in dreptul semnului \"Oprirea Interzisa\" pentru a cobori un pasager. Mi-am continuat drumul, iar dupa 150 de metri ... (vezi toată discuția)
Amenda politie ordine publica vs politia rutiera StefanRizea StefanRizea Buna ziua , Doresc un sfat pentru cele intamplate in dimineata asta. In jurul orei 8:30 am lasat fetita la gradinita in str. Nada Florilor si am plecat ... (vezi toată discuția)