avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal - marca gresita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal - marca gresita

Salut,

Are sanse de reusita o contestatie la un proces verbal in care s-a mentionat marca masinii condusa eronat ? Practic masina care “am condus-o” nu exista.
Cel mai recent răspuns: Cristian2397 , utilizator 22:06, 30 Noiembrie 2017
Practic, masina cu nr de inmatriculare inscris in procesul verbal si la volanul careia va aflati in momentul opririi in trafic de catre agentul de politie, exista?
Da, doar marca e scrisa gresit dar e dubios avand in vedere ca am dat certificatul masinii.
Chiar daca vehiculul era Mercedes sau BMW iar in pv s-a mentionat Logan nu influenteaza legalitatea procesului verbal atata timp cat restul datelor de identificare sunt corecte.
Este vorba despre o eroare materiala.
Am inteles , deci nu are rost sa ma complic. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie intocmit gresit padre padre Buna ziua.in data de 5,06,2012 am primit amenta si suspendat permisul de cond pe 30zile pentru ca as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului.in pv agentul ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - in procesul verbal este trecut alt model de autoturism lazarnicolae lazarnicolae salutari ! am luat o amenda radar in loc Tartasesti iar in procesul verbal la marca masini in loc de chevrolet agentul a trecut Dacia Logan cu acelasi nr de ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie - numar de inmatriculare gresit craciunisabela craciunisabela Un proces verbal de contraventie poate fi lovit de nulitate absoluta daca este completat gresit? În fapt,conform pv contraventie am fost sancționată cu ... (vezi toată discuția)