avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar - in procesul verbal este trecut alt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar - in procesul verbal este trecut alt model de autoturism

salutari ! am luat o amenda radar in loc Tartasesti iar in procesul verbal la marca masini in loc de chevrolet agentul a trecut Dacia Logan cu acelasi nr de inmatriculare lucru pe care l-am observat dupa ce am semnat pv .intrebarea mea este daca pot sa mai contestez pv si ce sanse as avea? va multumesc celor care puteti sa ma ajutati
in cazu in care fac contestatie ce sanse credeti k as avea in cazu in care aparatu radar era amplasat exact in apropierea indicatoruli de inceput de localitate si nu respecta conditiile necesare unei bune functionari( se afla in apropierea unor linii de inalta tensiune si a unei antene de telefonie lucru care e specificat in manualu lui de functionare)
si agentu care mi-a incheiat pv nu e accelasi care era cu aparatu radar .cel care mi-a scris pv a fost echipajul care m-a oprit la 600-700 m de la intrarea in loc. Este valabila ordonanta 2/2001?
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
lazarnicolae, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:56, 2 Octombrie 2010
www.avocatnet.ro/content/art...
cititi art.16 din OG
Amenda trebuie platita chiar daca a fost gresita marca masinii.A fost scris corect nr de inmatriculare si datele dv. de identificare. Nu masina este vinovata ci conducatorul auto aflat la volan.
Daca stiti ca ati gresit nu are niciun rost,decat daca sunt elemente care sa determine aplicarea cauzelor generatoare de nulitate prev.de art.16,17,34 din OG nr.2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda octa1984 octa1984 luni,am luat 500 lei amenta ca nu aveam pret expus la ceapa eram la un targ in jud.Dambovita daca contest PV si pierd,platesc cheltuieli de judecata va ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal de contraventie stefan_72 stefan_72 Un prieten a fost oprit de cei de la Comp.Nat.de Autostrazi si Drumuri pe DN1 cu o masina de 6500 kg si a fost amendat cu 2000 lei pe motiv ca pe DN1 ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere biggie_bj biggie_bj Salut! Ma numesc Marian si va rog sa ma ajutati cu un sfat, parere orice. In data de 29.07.2010 am condus masina firmei la care eram angajat prin localitatea ... (vezi toată discuția)