avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate irisssct

Activitate irisssct

Bună ziua..Va rog ...
8 familii locuiesc în locuințe de servici ,de acum 20 ani, au fost ale Spitalului, fiind angajații lor, dispensar ,cabinet erau ruine,neavând nimic au construit o camera ,strictul necesar având autorizație și plătind chirie.
În 2015 a preluat Consiliul Județean tot plătind în continuare chirie. Acum au primit notificări sa evacueze în termen de 60 zile acele imobile fiind cu ch
iriile plătite pana la sfârșitul anului.
În notificare spefica nu au voie sa ia nimic ei investind ,nu -i despăgubește.
Doresc sa ia un Avocat ,nu pot face mai
nimic dar măcar sa -i despăgubească și sa treca mai mult timp acesta fiind prea scurt 60 zile..
Mulțumesc.
Buna ziua, va rog am o intrebare.sunt intr-un proces de iesire din indiviziune eu trebuie sa dau sulta având cota cea mai mare sulta fiind 32000€..
Casa cu terenul a fost evaluată la un pret foarte mare 82.400 casa fiind demolabila, am cerut o altă expertiza dar nu stiu daca va dispune instanta...intrebarea e va rog daca nu le dau sulta exista o limita daca e scoasa licitație...am inteles ca va scădea cu 25 la suta.. ..pana...
Răspuns la discuția Mostenire.
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin"

Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire.
Avocat Minoi

Imi cer scuze, imi puteti spune cum se procedeaza ,,eu ce pasi trebuie să urmez..?
Multumesc.

Discuție Mostenire.
Am făcut succesiunea după tatal meu fiind singura moștenitoare avand 5/8 ,ceilalti copii,3 moștenitori din partea sotiei avand 1/4 dintr-o casa cu teren si garaj...Acestia nu doresc sa imi dea o cheie la acel imobil evita ..spunând că nu am nici un drept...In cazul in care nu vor sa vanda va rog sa imi spuneti ce pot face...Multumesc.