ma aflu in aceeasi situatie. Doamna(de la primaria comunei) spune ca ea nu stie despre ce lege e vorba si ca ea nu isi asuma nici o vina nu a fost informata. eu am depus dosarul pentru indemnizatie al 2-lea copil nestiind ca trebuie depus un dosar separat pentru acest supliment. se pare ca noi mamicile trebuie sa ne cautam drepturile si sa invatam legi. va rog sa ma sfatuiti ce sa fac deoarece nu vreau sa las treaba asa. functionara de la primaria noastra unde am depus dosarul sustine ca nu se mai poate face nimic si ca nu e vina ei ca nu ma informat. e vorba de o suma de bani care mi se cuvin mie si copiilor mei nu pot sa accept asemenea raspuns din partea lor. va multumesc
Buna
Am nascut al 2-lea copil in 16 iunie 2013 iar cu primul coplil(nascut in 05.10.2011) am fost in concediu si am primit indemnizatie pana in 5 octombrie 2013. pe perioada 16.06.2013 - 05.10.2013 trebuia sa primesc un supliment(legea nr.166/20132) pentru suprapunere. deoarece nu am stiut despre aceasta lege pana de curand vreau sa stiu daca pot face ceva sa ii primesc retroactiv.
As aprecia tare mult ajutorul dumneavoastra.
va multumesc!!!