avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandra stef

Activitate ruxandra stef

Răspuns la discuția majorare capital social SRL
Multumesc mult ela.g . Am raportul expertului pt.majorare din aport pt. despre asta este vorba, dar avocatul angajat de societate sustine ca nu exista temei legal pt. aceasta operatiune. Nu stiam de balanta si nota contabila care probabil vine sa anticipeze putin lucrurile. Stiu ca suna aiurea, dar ce este CCIA ?:">
Răspuns la discuția majorare capital social SRL
Nu a mai intalnit nimeni o situatie de acest gen? Am auzit ca se practica totusi.
Asociatul unic al unei SRL doreste majorarea capitalului social cu suma cu care a finantat societatea, respectiv suma se regaseste in cont contabil 4551. Se poate face acest lucru? Daca da care ar fi procedura?
In Codul fiscal
Răspuns la discuția Legea 31
Am inteles. Multumesc mult.
Adica, mai pe intelesul meu :"> 17 zile sau 13 zile calendaristice? Multumesc oricum pt.precizare.
Multumesc pt. raspuns.
Discuție Legea 31
Referitor la termenul de 15 zile prevazut in legea 31 pt.depunerea bilantului la Reg.Comertului : este vorba de 15 zile calendaristice sau lucratoare? De altfel la toate termenele specificate in respectiva lege este numit termenul de 15 zile fara a specifica daca sunt lucratoare sau calendaristice. Va multumesc pt.atentie.
Răspuns la discuția succesiune
Multumesc pt. raspunsuri. Urmatoarea intrebare ar fi atunci : doi ani de la deschiderea succesiunii sau 2 ani de la incheierea succesiunii? Incazul nostru fiind vorba de doua succesiuni, dar de aceiasi masa succesorala putem sa luam in calcul o singura data ( sper ca de deschidere a succesiunii)
Răspuns la discuția succesiune
Multumesc pt. raspunsuri. Urmatoarea intrebare ar fi atunci : doi ani de la deschiderea succesiunii sau 2 ani de la incheierea succesiunii? Incazul nostru fiind vorba de doua succesiuni, dar de aceiasi masa succesorala putem sa luam in calcul o singura data ( sper ca de deschidere a succesiunii)