Buna ziua..cum pot rezilia un contract cu un avocat care se pare ca a tepuit multa lume? Mentionez ca ieri i am dat onorariul de 1000 euro ea intocmindu mi chitante dupa care am citit pe net ca este o hoata si a pacalit multa lume..am contactat o si i am spus ca doresc rezilierea contractului iar ea a reactionat f.urat spunandu mi ca sunt proasta si nebuna...
nu vrea sa mi restituie banii cu toate ca,i am spus ca si poate opri suma de 700 lei pt ,,efortul,,depus de ieri pana azi...insista sa ne vedem martea viitoare la nu stiu ce manastire sa ne dea banii..o alta minciuna..va rog sfatuiti ma ce sa fac pt a mi recupera banii,eu vin din afara si trebuie sa ma intorc sapt.viitoare...va multumesc
-Pe forumul Avocatnet nu este permisă publicarea numelor persoanelor fizice sau juridice din speță. Mulțumesc pentru înțelegere-
Am schimbat buletinul dupa divort,pasaportul a ramas cu vechiul nume,am inteles ca trebuie sa-l schimb...trebuie sa plec urgent in turcia cu pasaportul neschimbat,ce mi se poate intampla?multumesc
as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean turc si nu stiu unde este mai simplu,in romania sau in turcia,as dori sa stiu ce acte avem nevoie in ambele cazuri si cum trebuie sa procedez...multumesc...daca se poate sa-mi spuneti cu aprox. ce bani trebuie sa pregatesc pt.intocmirea actelor...
Prietenul meu este turc si ar vrea sa vina in romania ca turist pt.o perioada scurta de timp,intrebarea mea este daca poate veni fara viza iar in cazul in care nu se poate,cum trebuie sa procedam.
in urma divortului,am revenit la numele dinaintea casatoriei,schimbandu-mi buletinul dar nu si pasaportul.Intrebarea mea este daca mai pot iesi din tara cu acest pasaport,pe numele vechi,daca exista acolo o evidenta a acestor lucruri...va multumesc