avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot rezilia un contract cu un avocat care se pare ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot rezilia un contract cu un avocat care se pare ca a tepuit multa lume?

Buna ziua..cum pot rezilia un contract cu un avocat care se pare ca a tepuit multa lume? Mentionez ca ieri i am dat onorariul de 1000 euro ea intocmindu mi chitante dupa care am citit pe net ca este o hoata si a pacalit multa lume..am contactat o si i am spus ca doresc rezilierea contractului iar ea a reactionat f.urat spunandu mi ca sunt proasta si nebuna...
nu vrea sa mi restituie banii cu toate ca,i am spus ca si poate opri suma de 700 lei pt ,,efortul,,depus de ieri pana azi...insista sa ne vedem martea viitoare la nu stiu ce manastire sa ne dea banii..o alta minciuna..va rog sfatuiti ma ce sa fac pt a mi recupera banii,eu vin din afara si trebuie sa ma intorc sapt.viitoare...va multumesc

-Pe forumul Avocatnet nu este permisă publicarea numelor persoanelor fizice sau juridice din speță. Mulțumesc pentru înțelegere-
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: lilibobocul , utilizator 15:15, 2 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Greu de crezut ca o sa rezolvati foarte rapid,va trebui sa i faceti o notificare pe care o trimiteti prin posta cu confirmare primire .notificare prin care solicitati rezilierea contractului si restituirea onorariului.In cazul in care nu este de acord va adresati in scris decanului Baroului Dambovita .
Ar trebui sa verificați dacă este totuși membra a Baroului Dambovita
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Petre Enache, Avocat
Am sa verific...va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie, sau nu? nu mai reușesc să dau de avocatul pe care l-am plătit ca să mă reprezinte Adrian39 Adrian39 Anul trecut prin luna Mai am scris pe acest site problema mea,incercarea de a recupera niste sume de bani de la fosta mea concubina.Mentionez nu aveam nici un ... (vezi toată discuția)
Onorariul avocatului Asociatia58 Asociatia58 Buna ziua!In urma cu 2 luni am mers la un avocat pt a discuta despre introducerea unei actiuni de divort.am semnat chiar si un contract in care este stipulat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , tatăl meu a avut un contract cu telekom, aceștia ... Mikaela1234 Mikaela1234 Bună ziua , tatăl meu a avut un contract cu Telekom, aceștia i-a sunat telefonic pentru a schimba contractu spunându-le ca vor plăti mai puțin, dar iau ... (vezi toată discuția)