Buna ziua..cum pot rezilia un contract cu un avocat care se pare ca a tepuit multa lume? Mentionez ca ieri i am dat onorariul de 1000 euro ea intocmindu mi chitante dupa care am citit pe net ca este o hoata si a pacalit multa lume..am contactat o si i am spus ca doresc rezilierea contractului iar ea a reactionat f.urat spunandu mi ca sunt proasta si nebuna...
nu vrea sa mi restituie banii cu toate ca,i am spus ca si poate opri suma de 700 lei pt ,,efortul,,depus de ieri pana azi...insista sa ne vedem martea viitoare la nu stiu ce manastire sa ne dea banii..o alta minciuna..va rog sfatuiti ma ce sa fac pt a mi recupera banii,eu vin din afara si trebuie sa ma intorc sapt.viitoare...va multumesc
-Pe forumul Avocatnet nu este permisă publicarea numelor persoanelor fizice sau juridice din speță. Mulțumesc pentru înțelegere-
Greu de crezut ca o sa rezolvati foarte rapid,va trebui sa i faceti o notificare pe care o trimiteti prin posta cu confirmare primire .notificare prin care solicitati rezilierea contractului si restituirea onorariului.In cazul in care nu este de acord va adresati in scris decanului Baroului Dambovita .