avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua , tatăl meu a avut un contract cu Telekom, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua , tatăl meu a avut un contract cu Telekom, aceștia ...

Bună ziua , tatăl meu a avut un contract cu Telekom, aceștia i-a sunat telefonic pentru a schimba contractu spunându-le ca vor plăti mai puțin, dar iau păcălit le venea factura mai mare. Tatăl meu sa dus de a reziliat contractul și aceștia l-au obligat sa plătească 10 milioane, iar el a zis ca ii da în rate, dar nu au fost de acord, acum o frimă de creanță, l-au dat în judecata civil pentru a recupera acești bani, din nou tatăl meu a spus ca plătește în rate, deoarece nu are de unde sa de-a atâția bani Cash, iar firma i-a spus să se împrumute 17 milioane pana pe data de 20 , apoi intra dosarul pe rol. Ce e de făcut ? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Mikaela1234 , utilizator 14:09, 10 Octombrie 2023
cand a incetat contractul?
Au reziliat contractul acum 2 ani jumate ,iar aceasta firma de creanță ia făcut un dosar civil dar pana pe data de 20 i-au spus ca trebuie sa plătească suma respectiva dar domnii de la firma de creanță nu îl contactează sa i se dea un cont bancar iar când vb la telefon ,ei vorbesc amenințător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dati-mi un sfat va rog.... al3x_nick al3x_nick Am si eu o problema cu cei de la EOS KSI si sper ca ma puteti ajuta... Acum 2 ani parintii mei au facut un credit de refinantare la BRD pt suma de 110 ... (vezi toată discuția)
Problema rate credit de consum Thirt33n Thirt33n Am luat un imprumut de la 'o societate' de 3000 de RONI la oferta dansilor cu rambursare in rate fixe lunare pe timp de 36 luni, aici incluzand dobanda plus ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a fost sunat de un reprezentant vodafone ... Mimig81 Mimig81 Bună ziua! Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone in legatura cu un contract de telefonie mobila, mai precis o portare de la telekom la ... (vezi toată discuția)