Am luat un imprumut de la 'o societate' de 3000 de RONI la oferta dansilor cu rambursare in rate fixe lunare pe timp de 36 luni, aici incluzand dobanda plus rata, asa mi-au spus ei la acordarea creditului (telefonic). Creditul l-am luat doar prin convorbiri telefonice, prin primirea unui card de 3000 RONI.
De fiecare data cand plateam rata lunara, eu si alti creditori intrebam: "Ce cuprinde rata ? Doar dobanda sau si rata ?". Mi se spunea ca "rata lunara cuprinde rata plus dobanda credit".
Dupa 17 luni de plata, am intrebat la 'societate' (sediul central Bucuresti) cat mai am de plata ca sa achit creditul. Ei mi-au spus ca am de plata suma de 3000 RONI, adica exact cat am imprumutat. Dupa asta, eu i-am intrebat de ce nu mi s-a scazut din credit (conform intelegerii), iar ei mi-au spus ca ceea ce am platit si inca trebuie sa platesc timp de 36 de luni este doar dobanda la banii imprumutati si peste 36 de luni trebuie sa am in cont banii care mi s-au acordat.
Afland acest lucru, am incetat sa le mai platesc ratele.
Ce se poate intampla in aceasta situatie ? Din moment ce am fost pacalit, inselat, tradus...
Ca o nota, trebuie sa specific ca ei ma contacteaza zilnic, cerandu-mi date personale, amenintandu-ma cu opriri pe pensie, amenintandu-ma cu judecata, cu toate ca eu sunt de acord sa le restitui banii imprumutati, insa nu in conditiile actuale (cele noi, aflate de la ei).
Recorelare
mancipri
Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)