avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum poate veni un cetatean turc in romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum poate veni un cetatean turc in romania

Prietenul meu este turc si ar vrea sa vina in romania ca turist pt.o perioada scurta de timp,intrebarea mea este daca poate veni fara viza iar in cazul in care nu se poate,cum trebuie sa procedam.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 1 Februarie 2014
Nu poate intra in tara fara a detine o viza de intrare. Turcia nu este stat membru UE

Conditii generale de calatorie a cetatenilor din statele care nu sunt membre ale Uniunii Europene si Spatiului Economic European - detalii
[ link extern ] /

Accesati Conditii de calatorie/ cetateni straini/ Conditii generale de calatorie a cetatenilor din statele care nu sunt membre U.E. si S.E.E.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strain,apatrid saed saed buna ziua,sunt strain traiesc in romania,sunt apatrid,nu detin o cetatenie nici o tara,acum sunt casatorit cu o romanca ,vreau sa stiu daca am acelasi drept ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)