Buna ziua,
Am luat un credit de la banca X, datorita faptului ca nu am mai putut plati, banca prin executorul judecatoresc ,a pus popriri pe conturile titularului si cei 2 giranti, in noiembrie 2015 creditul a fost cesionat catre firma de recuperare A, iar in decembrie 2015 firma A a cesionat la randul ei creditul catre firma B inregistrata la Reg. comertului dintr-o tara UE. Intrebarea mea este : executorul judecatoresc nu ar fi trebuit sa deblocheze conturile?
Sunt angajata in sistemul bugetar si am avut un CIM pe perioada determinata in ultimii 3 ani( fiecare a cate 12 luni).Acest post l-am ocupat prin concurs, persoana care era titulara a acestui post si-a dat demisia la implinirea celor 3 ani.( in tot acest timp a fost in cfs datorita unor probleme ale copilului).Ce se intampla cu acest post? Trebuie sa mai dau concurs din nou?
Multumesc!
Doresc sa contest procesul verbal de la licitatia imobilului pe care l-am avut scos la licitatie.Trebuie sa platesc taxa la judecatorie pentru acest lucru?
Multumesc anticipat.
Buna seara,
In urma cu 5 ani am contractat un credit la o banca pe care nu l-am mai putut achita, iar de doi ani de zile am poprire pe salariu ,facuta de banca, banii fiind varsati in contul acesteia. Zilele acestea am primit de la o firma de recuperari instiintare ca ma executa silit daca nu achit creditul.Am sunat la aceasta firma de recuperari dar mi-au spus ca ma vor suna dinsii ,in schimb nu s-a mai intamplat acest lucru.
Se poate ca banca , desi imi infiintase poprire pe salariu ( care se achita luna de luna), sa dea dosarul la o firma de recuperare?