avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare CIM pe perioada determinata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare CIM pe perioada determinata in nedeterminata

Sunt angajata in sistemul bugetar si am avut un CIM pe perioada determinata in ultimii 3 ani( fiecare a cate 12 luni).Acest post l-am ocupat prin concurs, persoana care era titulara a acestui post si-a dat demisia la implinirea celor 3 ani.( in tot acest timp a fost in cfs datorita unor probleme ale copilului).Ce se intampla cu acest post? Trebuie sa mai dau concurs din nou?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ana1964 , utilizator 16:12, 8 August 2016
La expirarea contractului dvs determinat si avand in vedere ca titulara postului si-a dat demisia, postul se vacanteaza si in cf cu reglementarile in materie va fi scos la concurs de catre unitate in vederea ocuparii,daca se considera ca este necesar.La concurs va puteti inscrie si participa si dvs.!
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat temporar - titularul isi da demisia bogdann13 bogdann13 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Ma numesc Bogdan si ocup un post temporarr vacant. Titulara postului si-a facut in septembrie trecut o ... (vezi toată discuția)
Modificare cim perioada determinata in nedeterminata pufuleato pufuleato Am urmatoarea situatie: pe postul unui angajat care are CIM suspendat pentru cresterea copilului a fost incadrata alta persoana cu CIM pe perioda ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata succesiv celui anterior cu durata de 36 de luni sara-carmen sara-carmen va rog sa-mi precizati daca pot incheia un CIM succesiv cu durata de 6 luni imediat dupa primul CIM actual ce expira la implinirea a 36 de luni in data de ... (vezi toată discuția)