avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu urmata de instiintari executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu urmata de instiintari executare silita

Buna seara,
In urma cu 5 ani am contractat un credit la o banca pe care nu l-am mai putut achita, iar de doi ani de zile am poprire pe salariu ,facuta de banca, banii fiind varsati in contul acesteia. Zilele acestea am primit de la o firma de recuperari instiintare ca ma executa silit daca nu achit creditul.Am sunat la aceasta firma de recuperari dar mi-au spus ca ma vor suna dinsii ,in schimb nu s-a mai intamplat acest lucru.
Se poate ca banca , desi imi infiintase poprire pe salariu ( care se achita luna de luna), sa dea dosarul la o firma de recuperare?

Alte discuții în legătură

Urgent mihaela_mihaa mihaela_mihaa Am facut un credit in 2006 pe o durata de 10 ani. Am platit 3 ani, dupa care nu am mai putut plati cateva luni. Dupa ce dosarul a ajuns la o firma de ... (vezi toată discuția)
Probleme firme de recuperare noiembrie11 noiembrie11 Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati si pe mine cu un sfat: In 2006, sotul meu a facut un credit la o banca, in valoare de 11.000 lei. A platit timp ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui credit bancar Alex28 Alex28 Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. ... (vezi toată discuția)