Am facut un credit in 2006 pe o durata de 10 ani. Am platit 3 ani, dupa care nu am mai putut plati cateva luni. Dupa ce dosarul a ajuns la o firma de recuperari creante am reusit sa mai achit 3000 ron in 6 rate. De 5 luni iarasi nu am mai putut plati. Intre timp dosarul a ajuns la o alta firma de recuperari( lucru pe care l-am aflat pe data de 10, luna asta) care ma conditioneaza sa platesc 1000 de ron pe luna, in conditiile in care eu am salariul de 850 ron. Ieri am achitat 300 ron, numai ca atunci cand am sunat sa fac confirmarea de plata mi-au spus ca daca pana maine nu achit inca 700, dosarul pleaca mai departe. Va rog sa imi spuneti ce este de facut? Ce se poate intampla in situatia asta? eu am incercat sa am o discutie cu ei, saimi diminueze rata, numai ca nu sunt de acord. mentionez ca in momentul de fata am achitat putin peste jumatate din credit.
deocamdata platiti cat puteti
va pot executa silit.. va vor pune poprire pe 1/3 din salariu si se poate ajunge sa execute silit si bunuri ce le aveti in proprietate, daca sunt
D-stra platii cat puteti, daca va mentineti la val. pe care a-ti platit-300ron, este ok, reprezinta cca. 30% din venitul lunar. Reprezentantii firmei de recuperare forteaza nota, ca sa va sperie,
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
instiintare executare
kido93
Salut.
O sa va povestec pe scurt cam care este situatia.
Fratele meu a luat prin 2007 (prin aprilie) de la magazin niste electrocasnice in valoare de 2 500-3 ... (vezi toată discuția)
Credite
ContSters315938
Buna dimineata!
Sotia mea are un Act Aditional la un Card de Credit Cetelem
pentru reesalonarea creditului de 3057 ron pe o perioada
de 120 de luni cu o ... (vezi toată discuția)