avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită instiintare executare
Discuție deschisă în Executare silită

instiintare executare

Salut.
O sa va povestec pe scurt cam care este situatia.
Fratele meu a luat prin 2007 (prin aprilie) de la magazin niste electrocasnice in valoare de 2 500-3 000 de ron cv. de genu.
A platit o mare parte din rate nu stiu sa va spun exact....insa la un moment dat nu mai putut plati din motive financiare.
Recent am primit de la firma de recuperari creante instiintare de executare silita in val. de 3 000 de ron.Nu a fost chemat in judecata doar ne-am trezit cu instiintarea aceasta.Din cate mi-aduc aminte mai avea outin de plata cv de genu 700-1000 de ron din credit.Intrebarea mea este la ce sa ne asteptam.In afara de acele electrocasnice cumparate atunci nu prea avem nimic in casa pe numele lui.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 17:59, 24 Ianuarie 2013
Buna seara. Daca nu achitati, EOS-ul (care a primit creanta prin cesiune, adaugand comisioane proprii la dobanzile si penalitatile deja existente, astfel explicandu-se suma de 3000 lei) va inainta dosarul la un executor judecatoresc. De aici...va incepe procedura de executare impotriva fratelui dvs. - pe bunuri, venituri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent mihaela_mihaa mihaela_mihaa Am facut un credit in 2006 pe o durata de 10 ani. Am platit 3 ani, dupa care nu am mai putut plati cateva luni. Dupa ce dosarul a ajuns la o firma de ... (vezi toată discuția)
Poprire 2012 -poprire 2015 antonia30 antonia30 Buna seara,am nevoie de ajutor intr-o problema,executare silita pentru un contract de credit de consum inceputa in 2012,suma pentru care s-a cerut executarea ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit- cedat unei firme de recuperari creante DragosTatu DragosTatu Buna ziua.Am facut un credit de nevoi si anu trecut am plecat din tara iar sotia a ramas cu ratele in urma pentru 2 sau 3 luni ( dabea acum m-am intors si ... (vezi toată discuția)