Buna ziua.
Am iesit la pensie in 2014.
De ce nu beneficez si eu de recalcularea pensiei? Am lucrat 16 ani de zile in grupa 1, am iesit la pensie la 54 ani dar cu o pensie destul de mica la cei peste 35 ani de cotizare. De ce beneficiaza doar cei iesiti pana in 2011???
Tatiana Cristea
Sunt de sex masculin. nascut in iulie 1957,
Am peste 35 de ani cotizati, din care:
Am lucrat 3 ani si 7 luni in grupa 1 de munca si 11 ani si 9 luni in grupa a ll- de munca.
Am dreptul de a iesi la pensie?
Multumesc, Cristea
Cum pot recupera un certificat fiscal auto? Mentionez ca firma de unde am cumparat autoturismul nu mai functioneaza si nu pot inscrie masina
Masina a fost inscrisa la primaria Alexandria, este platita integral dar nu este inscrisa la politie in circulatie. Nu mai am acel certificat fiscal.
Cum procedez
Va rog mult sa-mi spuneti de unde pot recupera acel certificat fiscal?
Multumesc.
Firma care s-a inchis este : Romstal Leasing IFN SA
Revin si aici. Ma numesc Tatiana, am 53 ani impliniti, peste 30 ani munca din care 16 ani in grupa1. Nascuta in iulie 1960. Pot depune dosarul pentru pensionare? Locuiesc in sectorul 5. Unde trebuie sa merg?
am 53 ani; am lucrat in grupa 1, 16 ani, am peste 30 ani vechime; la ce varsta ma pot pensiona si cu ce pensie as iesi daca ma incadrez pentru iesirea la pensie; in ultimii ani sunt la program de 2 ore