avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recuperare certificat fiscal auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recuperare certificat fiscal auto

Cum pot recupera un certificat fiscal auto? Mentionez ca firma de unde am cumparat autoturismul nu mai functioneaza si nu pot inscrie masina
Masina a fost inscrisa la primaria Alexandria, este platita integral dar nu este inscrisa la politie in circulatie. Nu mai am acel certificat fiscal.
Cum procedez
Va rog mult sa-mi spuneti de unde pot recupera acel certificat fiscal?
Multumesc.
Firma care s-a inchis este : Romstal Leasing IFN SA
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
tatiana18, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:16, 19 Iunie 2018
Duplicat certificat fiscal nu mai puteti obtine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare platita in 2008 thea30 thea30 Buna ziua In anul 2008 am achizitionat 2 autoturisme, in leasing, de la Romstal Leasing. In luna decembrie acestia ne-au transmis ca trebuie platit urgent ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca masina nu a fost declarata la politie cristinamary cristinamary Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor privind situatia unei masini. Aceasta a fost luata in leasing de catre proprietar in 2008(ultima rata leasing). S-a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto vanduta cu contract de vanzare-cumparare biencutza biencutza Buna ziua, Am o problema: sotul meu a facut un schimb auto cu contract de vanzare-cumparare. Cel care a luat masina nu a inscris-o in circulatie si a dat-o ... (vezi toată discuția)