avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Mario91

Activitate Mario91

Buna ziua, am cateva nelamuriri in privinta vanzarii unui autoturism. Mama mea detine o masina si am gasit un cumparator interesat. Problema este ca nu sunt in domeniu si nu cunosc anumite aspecte. Domnul se ocupa cu asa ceva si mi-a spus ca sa mergem sa facem actul de vanzare-cumparare, nu este nevoie sa fie mama(ea fiind proprietarul de drept), iar eu cu buletinul mamei pot face cu el actul de vanzare cumparare. O alta latura este ca dupa procedura de vanzare-cumparare, cumparatorul m-a indrumat sa merg sa scot masina de la taxe si impozite apoi se va face un contract de comodat intre el si mama. As dorei,va rog frumos, sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa ii urmez si daca este in regula acest contract de comodat. Interesul meu este sa inchei cu dansul un contract ca pe viitor sa nu am probleme cu anumite amenzi etc. Va multumesc
Răspuns la discuția Renuntare la dovada
Multumesc mult
Răspuns la discuția Renuntare la dovada
Pe moment nu m-am gandit, dar se putea sugera politistului renuntarea la dovada?
Buna ziua, astazi am avut ghinionul sa raman fara permis 30 zile. Intrebarea mea pt dvs este urmatoarea: se poate renunta la dovada de 15 zile? . Imi este mult mai usor daca ar curge termenul de 30 zile incepand de astazi pt ca la sfarsitul lunii viitoare as avea nevoie de permis. Va multumesc
Răspuns la discuția Persoane la intretinere
Eu am facut cerere la cateva zile dupa ce fratele meu a plecat si i-am dat cererea administratorul. Nu detin nici un numar de inregistrare dupa depunerea cererii.
Buna ziua, as avea rugamintea daca puteti sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare. Este normal ca administratorul blocului sa treaca la intretinere cu o persoana in plus? In cazul meu fratele este plecat de aproximativ 2-3 luni in strainatate. Asadar am ramas doua persoane dar este a doua luna cand administratorul trece 3 pers la intretinere.

Multumesc.