avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura despre vanzarea unui autoturism cu contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura despre vanzarea unui autoturism cu contract de comodat

Buna ziua, am cateva nelamuriri in privinta vanzarii unui autoturism. Mama mea detine o masina si am gasit un cumparator interesat. Problema este ca nu sunt in domeniu si nu cunosc anumite aspecte. Domnul se ocupa cu asa ceva si mi-a spus ca sa mergem sa facem actul de vanzare-cumparare, nu este nevoie sa fie mama(ea fiind proprietarul de drept), iar eu cu buletinul mamei pot face cu el actul de vanzare cumparare. O alta latura este ca dupa procedura de vanzare-cumparare, cumparatorul m-a indrumat sa merg sa scot masina de la taxe si impozite apoi se va face un contract de comodat intre el si mama. As dorei,va rog frumos, sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa ii urmez si daca este in regula acest contract de comodat. Interesul meu este sa inchei cu dansul un contract ca pe viitor sa nu am probleme cu anumite amenzi etc. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2015
Mario91, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism/contract comodat bobby27 bobby27 Buna ziua, as avea nevoie urgent de cateva sfaturi avizate pentru care multumesc anticipat. Situatia se prezinta astfel - am un autoturism inmatriculat RO pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto roberta79 roberta79 Buna ziua! Am o mare problema in legatutra cu vanzarea unui autoturism, mai precis autoturismul meu l-am vandut unui rom printr-un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Ce pot face Paveldaniel88 Paveldaniel88 Am vândut o masina unei persoane fara sa stiu ca are motorul schimbat,respectivă persoana m a dat in judecata atât ce cale civila cat si pe cale penala.Din ... (vezi toată discuția)