avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoane la intretinere

Buna ziua, as avea rugamintea daca puteti sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare. Este normal ca administratorul blocului sa treaca la intretinere cu o persoana in plus? In cazul meu fratele este plecat de aproximativ 2-3 luni in strainatate. Asadar am ramas doua persoane dar este a doua luna cand administratorul trece 3 pers la intretinere.

Multumesc.
Depuneti o cerere scrisa la asociatia de proprietari in care solicitati asociatiei sa treaca la intretinere numarul corect de persoane care locuiesc in imobil.
Luati numar de inregistrare pentru a avea dovada ca ati solicitat acest lucru.
Eu am facut cerere la cateva zile dupa ce fratele meu a plecat si i-am dat cererea administratorul. Nu detin nici un numar de inregistrare dupa depunerea cererii.
Luati legatura cu presedintele asociatiei, acesta aproba cererile de scoatere sau introducere a persoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere bloc karageta karageta Buna ziua. Am cumparat un apart de 3 cam la data de 08.10.2019. M-am inscris in asociatia de proprietari cu cerere..si totodata am facut si o cerere cum ca in ... (vezi toată discuția)
Inca o persoana la intretinere AndreiD1992 AndreiD1992 Buna ziua, as vrea sa stiu si eu cum se introduce de catre administartorul de bloc inca o persoana la intretinere fara a anunta chiriasul/propietarul din ... (vezi toată discuția)
Poti locui fizic in doua locatii?.. Dany101 Dany101 Revin si eu cu o intrebare poate administratorul sa treaca la intretinere pe cineva, problema este in felul urmator, fratele meu a s-a apucat de o curatenie ... (vezi toată discuția)