avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate aura19731991

Activitate aura19731991

Multumesc
Ma scuzati ca nu inteleg.acum sint angajata momentan.angajatorul imi da da adeverinta cu vechimea in firma in cazul in care ies la pensie(chiar si pe caz de boala).dar stagiul acela de cotizare pe care il am arata ca vechimea e inregistrata la casa de pensii.sau gresesc?adica vreau sa intreb cine imi elibereaza aceasta adeverinta de vechime pt toata vechimea mea in munca?
Si pot iesi la pensie chiar si anticipat fara carte de munca?pe care fizic nu o mai am?
Daca doresc sa ies la pensie,stagiul acela de cotizare poate fi echivalentul cartii de munca?
Cum pot obtine un duplicat al cartii de munca?am pierdut o.iar casa de pensii mi a eliberat doar un stagiu de cotizare cu citiva ani in urma.doresc sa scot un duplicat.cum pot proceda?multumesc
Are dreptul patronul sa iti dea concediu in saptamina libera?noi muncind o sapt da si o saptamina nu
Buna ziua.dk doresc sa imi dau demisia din firma sint obligata sa stau in preaviz
Mulțumesc. Mi as dori sa înțeleagă.
Mai doresc sa întreb CV.sora lui ma obliga sa vind casa.nu el.sora lui ma amenință în continuare ca dk ii dau 500 mil îl ia de mina și merge cu mn la notar.ne am certat într-un. Mega image
Bună seara.am vrut sa fac partaj cind am avut banii.a refuzat.am mers la notar am vb.cind lam sunat a ris de mn.ca vrea bani mai mulți.vorbesc despre cind am divorțat.eu am vrut totul legal.el a vrut sa găsesc eu un cumpărător sa o.vind și sa ii dau jumate din bani.eu având băiat de 32 ani cu handicap psihic di surdo mut nu ași fi putut sa iau 2 camere decente ca să locuiesc di cu copilul.atunci am.investit toți banii în casa.am.schimbat tot.multumesc