avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate Strong

Activitate Strong

Răspuns la discuția Incetare contract
multumesc mult, mi-a fost tare greu sa spun conducerii ca greseste!
Pe cererea de incetate cu acordul partilor a unui angajat este pusa rezolutia conducerii "se aproba cu preaviz legal"? Poate pune conducerea o asa rezolutie avand in vedere ca nu e vorba de demisie la zi ci de incetare cu acordul partilor?
Răspuns la discuția demisie
multumesc frumos!
Răspuns la discuția demisie
si data incetarii este 06.08.2019?
Discuție demisie
In cazul demisiei, cu preaviz 20 zile lucratoare (cerere facuta in 08.07.2019), e corect calculat termenul de preaviz 08.07.2019-02.08.2019 si cu data de 02.08.2019 sa inceteze contractul? Multumesc!
Răspuns la discuția transmitere revisal
Multumesc frumos!
Buna, am de facut act aditional de modificare durata muncii si salariu cu 01.06.2019. Referitor la modificare durata inteleg ca se transmite in revisal cel tarziu in ziua anterioara producerii modificarii, in ce priveste salariu, in 20 de zile lucratoare de la data producerii modificarii? Pot face un singur act aditional azi, cu ambele modificari si sa transmit azi?
Răspuns la discuția Adeverinta vechime, recomandare
Multumesc frumos!
As dori sa intreb legat de adeverinta de vechime, este o obligatie a angajatorului sa o elibereze la incetarea contractului de munca, sau se elibereaza doar la cererea fostului angajat? Exista un termen prevazut legal?
Intreb acum si de recomandare.....nu e obligat angajatorul sa o acorde, nu?
Cu un model de contract pentru cenzor la o fundatie ma poate ajuta cineva?