avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Model contract pentru cenzor la o fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Model contract pentru cenzor la o fundatie

Cu un model de contract pentru cenzor la o fundatie ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 08:49, 2 Mai 2019
Ca sa primiti un model ar trebui sa precizati ce fel de contract doriti. Aveti un cenzor dispus sa faca acea munca neremunerat? Sau ati convenit sa il platiti pentru munca respectiva? Este un profesionist in domeniu (are PFA sau firma de contabilitate / audit )? Sau il numiti ca simplu cetatean? Fara asemenea detalii nu e clar ce tip de contract ar trebui si deci nu are cum sa va dea cineva un model....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii la asociatia de proprietari utilizator-1 utilizator-1 adminstratorul de bloc are in atributii si contabilitatea asociatiei? as dori sa stiu acest lucru, pt in cazul asociatie in care locuiesc, suntem obligati sa ... (vezi toată discuția)
Ce tip firma/pfa sa deschid pentru inchiriere costume? Caposs Caposs Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchiriere de costume pentru copii. Si nu stiu ce tip de afacere este mai convenabila pentru mine. Afacerea nu va fi ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate cu functie publica ArdeleanDaniel ArdeleanDaniel Buna ziua! Incepand de saptamana viitoare o sa detin functia de inspector debutant in cadrul dep de asistenta sociala al unei primarii! Eu insa, la ora ... (vezi toată discuția)