avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract

Pe cererea de incetate cu acordul partilor a unui angajat este pusa rezolutia conducerii "se aproba cu preaviz legal"? Poate pune conducerea o asa rezolutie avand in vedere ca nu e vorba de demisie la zi ci de incetare cu acordul partilor?
Cel mai recent răspuns: Strong , utilizator 13:25, 12 Iulie 2019
Este o rezolutie absurda ... aratati celui care a scris asa ceva ca nu este vorba despre demisie unde poate fi sau nu vorba despre preaviz.

Atentie , sintagma "demisie la zi" nici ea nu exista.
multumesc mult, mi-a fost tare greu sa spun conducerii ca greseste!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, Am facut o cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor catre conducerea firmei la care lucrez si ei au completat pe ea \"se aproba cu ... (vezi toată discuția)
Desfacerea cim prin acordul partilor luciapap luciapap La desfacerea CIM prin acordul partilor se da preaviz? Stiu ca la concediere, demisie este preaviz dar la acordul partilor este? Multumesc, sa aveti o zi ... (vezi toată discuția)
Preaviz sau demisie "solicit încetarea contractului de muncă începând cu data de xxxx. În situaţia în care consideraţi necesară acordarea din partea mea a termenului de ... (vezi toată discuția)