avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal

Buna, am de facut act aditional de modificare durata muncii si salariu cu 01.06.2019. Referitor la modificare durata inteleg ca se transmite in revisal cel tarziu in ziua anterioara producerii modificarii, in ce priveste salariu, in 20 de zile lucratoare de la data producerii modificarii? Pot face un singur act aditional azi, cu ambele modificari si sa transmit azi?
Cel mai recent răspuns: Strong , utilizator 11:28, 29 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate face un singur act aditional si sa-l transmiteti astazi.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional si transmitere in revisal Nihil since deo Nihil since deo Incepand cu luna aprilie 2018, Actul aditional la cim prin care s a trecut de la norma de 4 h la norma intreaga si, implicit salariul de baza s a modificat, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare aditional RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cum se inregistreaza un act aditional de prelungire durata cim in Revisal. Data incheierii trebuie sa coincida cu data la care il inregistrez in Revisal sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie? Va multumesc! (vezi toată discuția)