Buna,
vreau si o parere ref la urm sit:
-este bine sa optez pentru restructurarea uni credit,in calitate de titular,avand in vedere faptul ca este pe rol un dosar de partaj bunuri comune in care reclamatul nu a mentionat creditul in cerere?
multumesc!
Buna ziua,
daca decizia de pensionare are data emiterii ianuarie 2014,am primit-o in februarie,in ce luna imi primesc banii?
Luna februarie sau martie a.c.?
Multumesc!
este de datoria mea in calitate de imprumutant bancar sa solicit la obtinerea creditului,ca sotul sa fie trecut co-platitor?
Asa mi s-a spus de la banca,ei nu solicita aceasta ,,clauza,,
Buna ziua,
in cazul in care achit la creditul bancar,rata mai mica din motive de diminuare venituri;
intru la executare silita pentru ca nu achit in intregime suma?
-este acceeasi situatie ca in cazul neplatii a 90 zile?
multumesc!
Buna ziua,
la un interviu de angajare,este bine de mentionat faptul ca momentan ma aflu in pensie de invaliditate cu drept de munca 4 ore?
Ce fel priveste angajatorul aceasta situatie,are el vreo motivatie legala sa angajeze si pensionari,sau conditiile sunt diferite de cazul somerilor?
Multumesc!
Va multumesc,care ar fi procedura? Se intocmeste un dosar si se lasa la registratura tribunalului?
Care este legea caremi permite asistenta juridica,va rog?
Situatie este destul de incurcata:
-la mediere nu ne-am inteles ref la partajul bunuurilor comune,am semnat doar un proces verbal de mediere dar ma straduiesc sa intru in posesia lui;
-mediatorul fiind contactat de catre fostul sot a facut medierea pe rand ,apoi urma sa depuna dosarul in instanta.
Nu stiu nimic de dosar,pe portalul judecatoriei nu apare,la arhiva nu pot intreba fara un numar de dosar.
In cazul in care venitul este cel de mai sus pot beneficia de un avocat din oficiu fara plata onorariului,va rog?