avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amanare executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amanare executare

Buna ziua,
in cazul in care achit la creditul bancar,rata mai mica din motive de diminuare venituri;
intru la executare silita pentru ca nu achit in intregime suma?
-este acceeasi situatie ca in cazul neplatii a 90 zile?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:58, 18 Februarie 2014
Daca platiti mai putin decat aveti rata, da veti ajunge la executare cand vor ramane neacoperite cateva rate.
Daca rata e de 200 de lei si dvs dati 100, cand veti plati luna viitoare inca o suta, nu acoperiti nici rata pe luna trecuta pt ca la cei 100 de lei ramasi de platit vi se percep penalitati.

:offtopic:
Nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema, toate intrebarile privind o problema, le puneti in acelasi topic, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante credit exu exu Buna ziua am o intrebare am 2 credite unde nu am mai platit de 4 luni din cauza ca am probleme financiare.Ideia este daca platesc partial adica 50-100 de lei ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de prescriere pentru o datorie neachitata la timp? ACManuela ACManuela Buna ziua, Care este termenul in care o datorie ramasa neplatita (un imprumut bancar, un card de credit ramas neachitat,) se prescrie? Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se efectueaza executarea silita? geta6 geta6 Daca banca ma anunta ca azi , 23 decembrie , dosarul meu este dat spre executare silita, cand se va face aceasta? Dureaza ceva timp? In perioada aceasta, ca sa ... (vezi toată discuția)