Bună ziua, am un copil de 12 ani care este pe numele meu. Legal, tatăl nu apare în acte. În momentul de fata, am o relație de 12 ani, practic se când s-a născut copilul cu o alta persoana și dorim sa trecem copilul pe numele sau. Ma puteți sfătui cum trebuie sa procedez și în ce condiții? Multumesc
Bună ziua, va mulțumesc pentru răspunsul oferit. Este posibil sa ma ajutati in formularea plângerii? Având in vedere ca urmaresti paginile de socializare atât ale mele cat și ale apropiata lor mei, bănuiesc ca nu este tocmai ok mai ales ca nu are acord ul nostru.?
Bună ziua. Am o mare rugaminte... Am nevoie de ajutor. Am un copil cu in bărbat cu care nu am fost niciodată casatoria. Copilul nu este trecut in acte pe numele a celui bărbat. Problema este ca de când a aparut copilul, acest bărbat și-a făcut un tel din a ma urmari, îmi deranjează prietenii, familia, colegii de munca, chiar și sefii. De curând, copilul a aflat cine este tatăl sau biologic, tine legătură cu acesta. In urma cu câteva zile, acest bărbat mi-a lăsat mesaj vocal in care ma anunță ca indiferent pe ce cale, legala sau nu, el dorește sa ia copilul cu el in tara in care acesta este slabilit momentan.
Am nevoie de ajutor in formulaerea plângerii împotriva sa. Dacă acest bărbat deschide acțiune in instant pentru declararea paternitatii, ce șanse am și ce trebuie eu sa fac? Aștept cu interes raspunsurile dumneavoastra. Mulțumesc
in momentul de fata, mai mult pentru copil as demara aceasta actiune deoarece este la scoala si copii sunt rautaciosi, si nu as vrea sa sufere din aceasta cauza, avand in vedere ca ea poarta un nume iar eu un altul
buna ziua, alina mihai este numele meu, sunt mama unui copil minor de 7 ani, tatal biologic nu este trecut pe certificatul de nastere al copilul si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a trece minorul pe numele sotului meu actual.
Multumesc