Daca toata suma apare pe fluturas, inseamna ca se plateste...nu? La o medie de 2100 de lei brut in ultimul an, eu am calculat ca ar fi trebuit sa primesc cam 100 lei pe ziua de concediu, deci cam 700 de lei pe cele 7 zile. eu am primit 564. e corect? Multumsc mult pt raspuns
In cursul lunii mai am avut 7 zile de c m din spital, 100%.Am un salariu brut de baza de1500 lei, dar in fiecare luna se adauga ore suplimentare si prima bruta, deci sal brut se mareste considerabil. Intrebarea mea este daca la calcularea cm se are in vedere venitul brut cu tot cu aceste sporuri. Multumesc
Sunt o mama singura (sotul a murit acum 12 ani). Am doi copii 20 si 24 de ani studenti care primesc pensie de urmas de la tatal lor si o diferenta pana la 700 de lei.Pot primi o pensie alimentara si de la mine? Ar putea sa faca o actiune un acest sens?
''In interpretarea si aplicarea art. 460 alin. 1 din Codul de procedura civila stabileste ca termenul de 3 luni de la data cand tertul poprit trebuia sa consemneze sau sa plateasca suma urmaribila, in care creditorul, debitorul sau organul de executare poate sesiza instanta de executare in vederea validarii popririi, este un termen imperativ (peremptoriu), legal, fix si absolut, a carui nerespectare atrage sanctiunea decaderii.''
Intrebarea mea este aceasta decadere este definitiva? executorul poate sa revina cu alta comunicare pe acelasi dosar de cate ori? la ce interval?