avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate MAGDALNA

Activitate MAGDALNA

Este posibil ca prin ordonanta presedintiala sa se stabileasca un program de vizitare a minorilor chiar daca procesul de divort nu este inca initiat? Semnalez ca mama a plecat cu copiii si imi refuza dreptul de a-i vizita.
Discuție Poprire conturi
Buna. Direcția de taxe și impozite a procedat la poprirea unei sume (800 lei) asupra conturilor mele. Am incercat să plătesc către diverse bănci ratele și se pare că banii nu au fost recepționați de fiecare bancă în parte.Este din cauza acestei popriri? Daca da, cum pot rezolva situația ? Suma de 800 lei vizează fiecare cont in parte sau se colectează de către primărie din diversele conturi până la întregirea sumei???
Răspuns la discuția Succesiune
Utilitatile si impozitul sunt trecute pe numele meu declarand la notar o data la 6 luni pe proprie raspundere ca utilizez spatiul eu si nu altcineva. Dar totusi dupa atata timp daca nu a revendicat-o nimeni si eu am folosit-o in urma unui contract de mana cu proprietara decedata nu se poate face nimic in sensul celor de mai sus? Mentionez ca in acel contract se stipuleaza faptul ca imobilul imi este lasat mie dupa decesul acesteia, dar exista doar semnaturile martorilor si a mea, nefiind autentificat la notariat.
Discuție Succesiune
Utilizez de 10 ani o garsoniera a unei persoane decedate, locuinta pe care nu a revendicat-o nimeni pana acum, desi cunosc cine ar fi in drept. Am investit acolo niste sume de bani pt. renovare, platesc toate utilitatile care sunt trecute pe numele meu, cat si impozitul. Am suportat toate cheltuielile cu decesul proprietarei si acum doresc sa trec locuinta pe numele meu, fara a mai fi nevoie de succesiune. Se poate acest lucru, AVAND IN VEDERE CA AM PLATIT IN TOT ACEST TIMP DOAR EU TOTUL SI INCA NU A REVENDICAT-O NIMENI?
Răspuns la discuția Termen depunere taxa de timbru
Multumesc. Speram sa fie azi ziua de ieri. Se poate face vreo derogare avand in vedere ca am depus cu data de azi plata?
Am primit o adresa cu data postei in 21.08 2014 in care se mentiona ca in termen de 10 zile sa achit o taxa de timbru judiciar. Care este ultima zi in care termenul mai este valabil si s-ar mai putea plati taxa?. Doi avocati au spus doua lucruri diferite. Unul a spus ca ultima zi este 01.09 2014, iar altul 02.09 2014, avand in vedere ca ultima zi nu se numara. Multumesc
Buna ziua,
In urma neințelegerilor salariale cu contabila firmei, aceasta a procedat la sustragerea unui număr de BO și CEC de la sediul firmei. Aceasta le-a predat unui creditor al firmei mele cu care s-a aliat in schimbul unor sume de bani (bănuiesc), fiind completate cu niste sume astronomice. Firma a intrat astfel la incidență de plată, in martie 2013, neavand disponibil în cont respectiva sumă.
Menționez că aceste BO NU AU FOST SEMNATE DE CÃTRE MINE, ADMINISTRATORUL FIRMEI. Ce a urmat a fost executarea silită a unui apartament. Intre mine și creditor nu exista nici un protocol de predare -primire al BO sau CEC. Am depus plângere penală la poliție pentru acest furt în martie si încă nu s-au finalizat cercetările.Am acționat in judecată lipsa de autenticitate a BO și CEC, doar de o saptamână pentru a anula efectele BO și CEC pentru că debitorul cere evacuarea apartamentului . Ce se poate face sa se stopeze evacuarea pana la soluționarea cauzei?
multumesc anticipat